Antena Meniu Search
x

Familia lui Cornel Dinicu a organizat o slujbă de pomenire pentru victimele de la Ferma Dacilor. Continuă audierile în dosar

Continuă audierile în dosarul Ferma Dacilor. După ce ieri administratorii și patronul complexului au fost duși în teren pentru începerea expertizelor, astăzi funcționarii din Primăria Gura Vadului ajung din nou în fața procurorului pentru alte declarații.

Cristina Filip
de Cristina Filip

la 31.01.2024, 14:22

Vezi și

Astăzi, începând cu ora 10, cei trei funcţionari din Primăria Gura Vadului au fost chemaţi la audieri, după ce Dosarul a fost disjuns în două dosare separate. Într-unul se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, urmată de dezastru.

În acest caz sunt vizaţi patronul şi cei doi asociaţi. În celălalt dosar avem acuzaţii de fals intelectual şi abuz în serviciu în formă continuată. În acest caz sunt vizaţi atât fostul primar cât şi actualul primar, dar şi şefa de la Urbanism. 

Astăzi a fost adusă la audieri şi o altă funcţionară din Primăria Gura Vadului. Declaraţiile lor sunt extrem de importante, iar în zilele următoare vor fi făcute şi percheziţii informatice. 

Ceea ce declară astăzi este extrem de important pentru procurori în ideea în care vor trebui să decidă dacă au probe suficiente să ceară judecătorilor să ceară arest preventiv sau să menţină măsura controlului judiciar.

Tot astăzi, familia şi apropiaţii lui Cornel Dinicu au organizat o slujbă de pomenire pentru cele opt persoane care şi-au pierdut viaţa în incendiu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Familia lui Cornel Dinicu a organizat o slujbă de pomenire pentru victimele de la Ferma Dacilor. Continuă audierile în dosar