Antena Meniu Search
x

Video Familia Pascu, la tribunal pentru a fi judecată. Vlad Pascu a fost audiat prin videoconferinţă

Părinţii lui Vlad Pascu, tânărul care a omorât doi studenţi în staţiunea 2 Mai, după ce s-a urcat drogat la volan, şi-au revăzut astăzi băiatul. Nu în carne şi oase, ci pe un ecran, în sala de judecată. Vlad Pascu este judecat pentru trafic de droguri, mama sa pentru influenţarea martorilor, iar tatăl, pentru deţinere de muniţie fără drept. Este singurul mod în care soţii Pascu îl pot vedea pe fiul lor după ce acesta a rămas fără drept de vizită în închisoare, pentru că a dat interviuri prin telefon. 

de Denisa Dicu

la 01.07.2024 , 14:12

La termenul de astăzi s-a judecat dosarul care se află în faza de cameră preliminară. Adică, magistrații de la Tribunalul București trebuie să valideze rechizitoriul întocmit de procurorii DIICOT și să stabilească dacă Vlad Pascu, alături de părinții săi, pot fi judecați în baza probelor aduse de procurorii DIICOT.

Vlad Pascu, văzut de părinți pe un ecran în sala de judecată

Avocații lor au susținut în sala de judecată excepțiile prin care vor refacerea rechizitoriul întocmit de procurori, iar la ședința de astăzi a fost prezent, prin videoconferiță, Vlad Pascu. 

Vezi și

Părinții săi au venit la tribunal însă nu au dorit să facă declarații în fața jurnaliștilor. Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru deținere și trafic de droguri și pentru că și-a pus la dispoziție locuința pentru consum de substanțe interzise. Mama sa, Miruna Pascu, a fost acuzată de faptul că a încercat să o influențeze pe prietena lui Vlad Pascu, Rebeca Lăzărescu, să nu depună o mărturie la DIICOT. Mihail Pascu a fost trimis în judecată pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, asta pentru că, în timpul perchezițiilor, procurorii la el acasă mai multe gloanțe și o armă pentru care acesta nu avea o autorizație. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei
Sunteţi mulţumiţi de sistemul public de sănătate din România?
Observator » Evenimente » Familia Pascu, la tribunal pentru a fi judecată. Vlad Pascu a fost audiat prin videoconferinţă