Antena Meniu Search
x

Video Familie atacată cu maceta şi ranga de tânărul cu care era în proces, în fața Tribunalului Galaţi. Adolescentul era însoţit de doi prieteni

Scene şocante în faţa Tribunalului Galaţi. La ieşire, trei tineri au atacat o familie cu care unul dintre ei se judeca pentru introducerea unei măsuri de protecție. Jandarmii care asigurau paza Palatului de Justiție au intervenit imediat.

de Redactia Observator

la 14.10.2022, 13:56

Vezi și

Tinerii atacatori au vârste între 14 și 16 ani. Joi, 13 octombrie, în jurul orei 14:00, jandarmii care asigură ordinea publică și paza Palatului de Justiție au fost sesizați de către o femeie că în fața instituției se produce o altercație între mai multe persoane. La vederea jandarmilor, un tânăr a fugit spre strada Brailei, iar alte două persoane implicate în incident au fost imobilizate de oamenii legii și conduse în incinta Palatului. Pentru a se preîntâmpina un alt incident, a fost solicitat și sprijinul echipajului de jandarmerie aflat în misiune de menținere a ordinii publice pe raza municipiului Galați.

Tânărul implicat în proces era însoţit de doi prieteni

În urma controlului corporal efectuat asupra uneia dintre persoanele implicate în incident, un tânăr în vărsat de 16 ani a fost găsită o macetă cu lungimea de 70 cm și lama de 52 cm. Totodată, una dintre persoanele amenințate de către grupul de tineri le-a indicat jandarmilor locul unde a fost aruncată de către aceștia o rangă din fier, cu lungimea de 130 cm.

Din verificările efectuate de către jandarmi a reieșit faptul că incidentul s-a produs în afara Palatului de Justiție, după terminarea unei audieri privind introducerea unui ordin de protecție pe numele unuia dintre agresori. De față s-a aflat familia persoanei care a solicitat măsură de protecție, avocatul acesteia, persoana vizată de măsură, membrii de familie și prietenii acestuia. Între ei s-a iscat un conflict spontan.

În cauză, oamenii legii au întocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii de tulburare a ordinii și liniștii publice. La respectivul moment a fost prezent si tatăl minorului în vârstă de 14 ani. Tânărul care a fugit de la fața locului a fost identificat de jandarmi ca fiind persoana asupra căreia s-a dispus măsură de protecție. Cercetările sunt continuate de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Familie atacată cu maceta şi ranga de tânărul cu care era în proces, în fața Tribunalului Galaţi. Adolescentul era însoţit de doi prieteni