Antena Meniu Search
x

Video Familie la un pas de tragedie, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări. Cei 4 stăteau într-o casă dezafectată, pe un câmp din sectorul 5 al Capitalei

Patru persoane, printre care şi un copil, au fost la un pas de tragedie seara trecută, după ce locuinţa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. 

de Redactia Observator

la 25.07.2023, 08:07

Vezi și

Cei patru locuiau clandestin într-o casă dezafectată, aflată pe un câmp din sectorul 5 al Capitalei. Din fericire, au reuşit să se autoevacueze la timp, şi nimeni nu a avut de suferit. Flăcările s-au extins rapid şi la vegetaţia din jur şi au afectat aproximativ 200 de metri pătraţi. 

Cristian Popescu Piedone, primar Sectorul 5: Obligaţia lor de proprietari este să cosească această vegetaţie, să îşi îngrădească terenurile, nu le lăsăm în voia sorţii să locuiască cine vrea. Avem şi o hotărâre  a consiliului local, acolo unde nu se  conformă, impozitul pe acel teren se poate ridica până la 500%. 

Primăria a început demersurile pentru îndepărtarea vegetației şi anunţă sancţiuni maxime pentru cei care nu îşi îngrijesc terenurile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Familie la un pas de tragedie, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări. Cei 4 stăteau într-o casă dezafectată, pe un câmp din sectorul 5 al Capitalei