Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Șoferul care a spulberat o familie pe trecerea de pietoni, în Constanța, avea carnet de câteva luni. Un copil a murit, iar tatăl lui e în stare critică

Șoferul teribilului accident de pe trecerea de pietoni din Constanța avea carnet de câteva luni. Un copil a murit, iar tatăl lui e în stare gravă.

de Redactia Observator

la 21.02.2018 , 22:39

Accident grav in Constanta

Șoferul care a spulberat o familie pe trecerea de pietoni, în Constanța, avea carnet de conducere de câteva luni. Un copil a murit, iar tatăl lui e în stare critică.

Un accident teribil s-a petrecut, luni seară, pe Șoseaua Mangaliei din Constanța.

Un șofer de 22 de ani, care conducea un autoturism marca VW polo înmatriculat in Buzău, a lovit patru persoane, pe o trecere de pietoni. 

Articolul continuă după reclamă

În urma impactului devastator, un copil de doi ani a murit, tatăl acestuia este în stare critică, fiind intubat, ventilat mecanic.

Pe acelaşi subiect

Bunica copilului a suferit o dublă fractură deschisă, iar o altă femeie, de 40 de ani, care se afla și ea pe trecerea de pietoni, a fost lovită, suferind un traumatism cranio-cerebral.

Potrivit unor informații, în urma impactului, copilul ar fi intrat prin parbriz și a ajuns pe bancheta din spate a mașinii.

Mama copilului se afla și ea la locul accidentului, nefiind rănită.

Șoferul avea carnet de conducere din iunie 2017.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Șoferul care a spulberat o familie pe trecerea de pietoni, în Constanța, avea carnet de câteva luni. Un copil a murit, iar tatăl lui e în stare critică