Antena Meniu Search
x

UPDATE O familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Constanța. Trei persoane au fost lovite de un șofer de 22 de ani și aruncate zeci de metri. Un copil de un an a murit

O familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Constanța. Victimele au fost aruncate zeci de metri.

O familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, pe o stradă din Constanța. Victimele au fost aruncate zeci de metri.

UPDATE ora 22:20 - La locul accidentului se afla și mama copilului de doi ani, însă aceasta nu a fost rănită, fiind în spatele rudelor sale.

O a cincea persoană, aflată în mașina implicată în accident, a suferit răni mai puțin grave.

UPDATE ora 21:40 - Potrivit ultimelor informații, în accident au fost implicate patru persoane: un bărbat, copilului acestuia, în vârstă de 2 ani, bunica acestuia, precum și o altă femeie, 40 de ani, care se afla în acel moment pe trecere de pietoni.

Tatăl copilului și bunica sunt în stare gravă.

Bunica are dublă fractură la picioare.

Femeia de 40 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral, dar a fost transportată conștientă la spital.

UPDATE ora 21:30 - În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție, copilul nu a putut fi salvat. Medicii s-au luptat minute în șir pentru a-l resuscita.

Vinovat de producerea accidentului este un tânăr de 22 de ani, care nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Știrea inițială

Accidentul s-a petrecut luni seară, pe Șoseaua Mangaliei, unde tatăl, mama și un copil de un an au fost loviți puternic de un autoturism care circula cu viteză.

Familie spulberata pe trecerea de pietoni, in Constanta

Copilul este în stare gravă, el intrând în stop cardio-respirator.

Unul dintre părinți este inconștient, celalalt conștient. Ambii au fost transportați la spital.

Familie spulberata pe trecerea de pietoni in Constanta

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » UPDATE O familie a fost spulberată pe trecerea de pietoni, în Constanța. Trei persoane au fost lovite de un șofer de 22 de ani și aruncate zeci de metri. Un copil de un an a murit