Antena Meniu Search
x

Foto Fără permis şi drogat la volan, un bărbat din Bucureşti a făcut scandal la INML. Ce a păţit şoferul, după ce a refuzat prelevarea de probe biologice

Un bărbat de 41 de ani a fost prins de poliţiştii rutieri din Bucureşti în sectorul 5, în timp ce conducea fără permis. Aparatul DrugTest a indicat prezenţa în organism a unei substanţe psihoactive, iar bărbatul a fost reţinut şi ulterior arestat. Dus la sediul INML, acesta refuzase prelevarea de probe biologice.

de Redactia Observator

la 18.09.2023 , 16:10

Bărbatul a fost reţinut
Bărbatul a fost reţinut - Poliţia Română

Un bărbat de 41 de ani a fost prins în noaptea de duminică spre luni de polițiștii rutieri din Capitală la volan fără permis și pozitiv la consumul de substanțe psihoactive. Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, polițiștii au oprit, în jurul orei 2:50, pe o stradă din sectorul 5 un autovehicul la volanul căruia se afla un bărbat.

Fără permis, conducea drogat

După stabilirea identității și verificarea documentelor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în vârstă de 41 de ani nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Articolul continuă după reclamă

Șoferul a fost testat preliminar cu aparatul DrugTest care a relevat prezența în organism a unei substanțe psihoactive. "În acest context, bărbatul a fost condus la sediul I.N.M.L pentru prelevarea de mostre biologice însă, deși avea obligația să se supună, acesta a refuzat", transmit polițiștii.

Aceștia au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore. Ulterior, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Obişnuiți să luaţi algocalmin?
Observator » Evenimente » Fără permis şi drogat la volan, un bărbat din Bucureşti a făcut scandal la INML. Ce a păţit şoferul, după ce a refuzat prelevarea de probe biologice