Antena Meniu Search
x

Fără permis şi rupt de beat, un şofer din Fărăoani a intrat pe contrasens. 5 răniţi şi 9 maşini avariate în accident

Beat la volan, dar şi fără permis de conducere, un bărbat de 45 de ani din Fărăoani s-a urcat la volan şi a provocat un accident grav pe DN2 - E85, în localitatea Nicolae Bălcescu din judeţul Bacău. Cinci persoane au fost rănite şi a avariat nouă maşini.

de Redactia Observator

la 06.07.2023, 12:39

Şoferul beat şi fără permis a fost reţinut
Şoferul beat şi fără permis a fost reţinut

Un bărbat în vârstă de 45 ani, din Fărăoani, a fost reţinut de poliţişti după ce, fiind beat şi fără permis de conducere, a comis un accident rutier pe DN2 - E85, în localitatea Nicolae Bălcescu, în urma căruia cinci persoane au fost rănite.

5 răniţi şi 9 maşini avariate

"Din primele verificări a reieşit faptul că, un bărbat în vârstă de 45 ani, din comuna Faraoani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Bacău - Adjud, ar fi pătruns pe sensul opus de mers intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Bucureşti. Din impact, cele două autoturisme au ricoşat în mai multe vehicule participante la trafic şi staţionate în afara părţii carosabile, rezultând avarierea unui număr total de 9 autovehicule", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agentul şef adjunct Gabriel Dumitrache.

Cele cinci persoane rănite au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Bacău pentru acordarea îngrijirilor medicale, relatează Agerpres. Conducătorii autoturismelor implicate au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 1.93 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul în vârstă de 45 ani şi negativ pentru ceilalţi şoferi.

Şoferul beat şi fără permis a fost reţinut

În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieşit faptul că bărbatul de 45 ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El a fost reţinut pentru 24 ore şi este acuzat de săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Fără permis şi rupt de beat, un şofer din Fărăoani a intrat pe contrasens. 5 răniţi şi 9 maşini avariate în accident