Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Adolescentă de 15 ani, din Craiova, filmată cum e bătută crunt de o altă minoră, dar și de alte trei persoane (VIDEO)

O parte din scena violentă și plină de invective și amenințări a fost filmată de băiat. Deși, la început, adolescenții vorbesc amical, adolescenta este apoi pusă brusc la pământ, trasă de păr și târâtă pe jos, lovită cu pumnii, palmele și picioarele.

de Redactia Observator

la 22.01.2017 , 15:56

O parte din scena violentă și plină de invective și amenințări a fost filmată de un băiat. Deși, la început, adolescenții vorbesc amical, adolescenta este apoi pusă brusc la pământ, trasă de păr și târâtă pe jos, lovită cu pumnii, palmele și picioarele.

Adolescenta a fost bătută fără milă de o alta, de 14 ani, dar și de alte două fete și un băiat, care, la rândul lor, nu au ratat ocazia de a-i aplica fiecare cel puțin câte o palmă sau un picior.

Victima a povestit că bătaia a continuat și după ce filmarea a fost oprită.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
IRCC creşte iar. Vă gândiţi să faceţi o refinanţare?
Observator » Evenimente » Adolescentă de 15 ani, din Craiova, filmată cum e bătută crunt de o altă minoră, dar și de alte trei persoane (VIDEO)