Antena Meniu Search
x

Video Fată de 14 ani, bătută cu bestialitate de o colegă, în Câmpina. Scena a avut loc chiar vizavi de liceul unde cele 2 copile învaţă, la o terasă

Scene de groază într-o cafenea din Câmpina. O adolescentă de 14 ani a fost bătută cu bestialiate de o colegă de clasă. Atenţie, vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional! 

de Redactia Observator

la 06.02.2024, 09:19

Vezi și

În urma apariției în spațiul public a unei înregistrări video care ilustrează cum o tânără agresează fizic o altă tânără, la data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina s-au sesizat din oficiu, efectuând cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Fată de clasa a VIII-a, lovită cu pumnii şi picioarele de colega sa

Astfel, în urma cercetările efectuate, s-a stabilit faptul că la data de 30 ianuarie a.c., două minore de 13, respectiv 14 ani, s-ar fi întâlnit pe terasa unei unități de alimentație publică, din municipiul Câmpina unde au avut o discuție în contradictoriu, ulterior, tânăra de 14 ani agresând-o pe cealaltă cu palmele în zona capului și a corpului. 

În urma verificărilor, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, domiciliată în municipiu, urmând a fi stabilită situația de fapt. Tânăra agresată nu a necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, iar părinții acesteia nu au formulat plângere cu privire la fapta comisă. 

La acest moment, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Fată de 14 ani, bătută cu bestialitate de o colegă, în Câmpina. Scena a avut loc chiar vizavi de liceul unde cele 2 copile învaţă, la o terasă