Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Fată de 14 ani din Brăila, dată dispărută după ce i-a spus mamei că pleacă în excursie și nu a mai revenit acasă

O fată de 14 ani din localitatea Chiscani, județul Brăila, a fost dată dispărută după ce le-a spus părinților că pleacă în excursie și nu a mai revenit acasă.

de Redactia Observator

la 11.08.2024 , 15:26

tânără dată dispărută în Brăila
Fată de 14 ani din Brăila, dată dispărută după ce i-a spus mamei că pleacă în excursie și nu a mai revenit acasă - IPJ Brăila

La data de 11 august a.c., în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Brăila au fost sesizați de către o femeie de 48 de ani, din comuna Chiscani, cu privire la dispariţia fiicei sale, CUȚI CRISTINA, de 14 ani, care în la data de 9 august a.c., i-a spus mamei sale ca pleacă în excursie la Brașov însă din verificări a reieșit că nu corespunde cu realitatea și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: 160 cm înălțime, 50 kg, ochi verzi, păr șaten, lung peste umeri, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte: rochie de culoare portocaliu, papuci din pânză de culoare negru cu fundițe. 

Articolul continuă după reclamă

Pentru CUȚI CRISTINA a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Fată de 14 ani din Brăila, dată dispărută după ce i-a spus mamei că pleacă în excursie și nu a mai revenit acasă