Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Fata de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat de frică era şantajată de doi adolescenţi. Cine sunt suspecţii audiaţi de poliţie

Fata de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat de frică era şantajată de doi adolescenţi. Cei doi suspecţi au fost audiaţi de poliţie, iar telefonul fetei a fost cercetat în amănunt de anchetatori.

de Redactia Observator

la 04.07.2018 , 07:56

Fata de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat de frică era şantajată de doi adolescenţi. Cei doi suspecţi au fost audiaţi de poliţie, iar telefonul fetei a fost cercetat în amănunt de anchetatori.

Nicoleta avea 15 ani şi luni seara a fost găsită de bunicul ei spânzurată în şura gospodăriei din Ostra, Suceava. Copila locuia alături de părinţi, bunici şi sora ei mai mare, dar nimeni nu bănuia prin ce trece. Era şantajată de doi adolescenţi din comună.

Articolul continuă după reclamă

"Dacă nu vii la mine în 30 de minute că sunt singur acasă, vrei cumva să vadă lumea ce am eu cu tine în telefon? Vii sau nu. Îmi dai răspuns pe Facebook dacă vii sau nu.", este unul dintre mesajele găsite de poliţişti în telefonul Nicoletei, acesta conducându-i la cei doi suspecţi.

Fata nu a răspuns mesajului şi după scurtă vreme a fost găsită spânzurată. Sora ei a vorbit marţi despre tragedie: "Frica de părinţi, frica de vorba lumii. Despre aceste mesaje a spus doar unei prietene, atât. Doar ei a avut curajul să-i spună. Am văzut şi eu mesajele, chiar le-am citit. Aşteptăm să se facă dreptate."

Cei doi băieţi, unul de 16 şi altul de 17 ani, i-au trimis Nicoletei mai multe astfel de mesaje, încercând să o şantajeze. Ei au fost deja audiaţi şi foarte probabil vor fi acuzaţi de ameninţare. Poliţiştii i-au găsit acasă şi i-au chemat la secţia din Ostra, unde cel mai probabil vor da şi miercuri declaraţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Fata de 15 ani din Suceava care s-a spânzurat de frică era şantajată de doi adolescenţi. Cine sunt suspecţii audiaţi de poliţie