Antena Meniu Search
x

O fată de 13 ani, dată dispărută în Harghita, găsită de poliţişti în casa unui tânăr de 18 ani

O tânără de 13 ani, care a pus ţara pe jar după ce a fost dată dispărută de familie, a fost luată de poliţişti direct din locuinţa unui tânăr de 18 ani.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.02.2020, 21:33

Minora disparuta gasita in casa unui tanar de 18 ani - foto weradio.ro

O tânără de 13 ani, care a pus ţara pe jar după ce a fost dată dispărută de familie, a fost luată de poliţişti direct din locuinţa unui tânăr de 18 ani.

Părinţii au anunţat îngroziţi că fata lor a dispărut fără urmă în drum spre şcoală, doar ca poliţia să o găsească după câteva ore în casa tânărului din Covasna.

Minoră în vârstă de 13 ani dată dispărută, găsită la iubit

Doar de câteva ore au avut nevoie poliţiştii ca să găsească o tânără de 13 ani, dată dispărută din Cozmeni, judeţul Harghita, de familia disperată că i s-a întâmplat ceva, informează weradio.ro.

În seara zilei de luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de o localnică din comuna Cozmeni, despre dispariţia de la domiciliu a fiicei sale, în vârstă de 13 ani. În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că în aceeaşi dimineață minora a plecat la școală, însă nu s-a prezentat la orele de curs şi nici nu s-a mai întors acasă.

Drept urmare, au fost demarate activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, conform legislaţiei şi procedurilor în cazurile dispariţiilor de minori, acordându-se o atenţie deosebită tuturor detaliilor obţinute prin cercetarea la faţa locului şi datelor rezultate din faza incipientă a anchetei. Astfel, la scurt timp de la sesizare, în jurul orei 20:30, cu sprijinul poliţiştilor covăsneni, adolescenta a fost găsită la domiciliul unui tânăr de 18 ani din judeţul Covasna.

Minora, care a declarat că a plecat voluntar din localitatea de domiciliu şi nu a fost victima vreunei infracțiuni, a fost încredinţată familiei, nevătămată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Evenimente » O fată de 13 ani, dată dispărută în Harghita, găsită de poliţişti în casa unui tânăr de 18 ani