Antena Meniu Search
x

Fata în moarte cerebrală de la Sibiu a donat sânge pentru alţii, însă sângele altora nu a salvat-o

Diana Ghişoiu, fata în moarte cerebrală de la Sibiu, a donat sânge pentru ca alţii să trăiască, însă sângele altora nu a salvat-o.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 24.01.2019, 12:50

Diana Ghişoiu, fata în moarte cerebrală de la Sibiu, a donat sânge pentru ca alţii să trăiască, însă sângele altora nu a salvat-o.

Tânăra din Sibiu, în vârstă de 24 de ani, a fost diagnosticată cu meningită şi se află în moarte cerebrală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu de 18 zile.

Mama fetei a povestit că fiica ei era donatoare de sânge şi a ajutat alţi oameni să trăiască cu ajutorul propriului sânge.

Din nefericire, transfuzia de sânge pe care ea a primit-o pe 15 ianuarie nu a ajutat-o. Chiar dacă transfuzia i-a modificat hemoglobina, nu a fost de ajuns pentru ca Diana să fie salvată.

Pe acelaşi subiect

'După efectuarea transfuziei s-a observat creșterea hemoglobinei de la 7g/dl la 9g/dl', se arată într-un răspuns primit de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Directorul spitalului, Cornel Benchea, a precizat pentru oradesibiu.ro, că deşi hemoglobina a crescut în urma transfuziei, 'nu a ajutat la nimic'.

Diana Ghişoiu a intrat în moarte cerebrală la două zile după ce a ajuns la spital

În moarte cerebrală, după o suspiciune de răceală

Fata, care se află în moarte cerebrală la Sibiu, a ajuns la Spitalul Militar din Sibiu, în data de 4 ianuarie.

Pentru că nu se simțea bine, din cauza unei răceli, părinții au dus-o la spital, ea acuzând dureri îngrozitoare de cap și febră.

La scurt timp, medicii au diagnosticat-o cu meningită și i-au prescris un tratament. Medicii de la Militar au decis să o transfere la Spitalul Județean de Urgență și au chemat ambulanța, însă nu a fost anunțată ca fiind o urgență.

Pentru că fata a început să se simtă din ce în ce mai rău, a fost chemată din nou o ambulanță cu medic, fata ajungând spre seară la spitalul Județean.

După sosirea la Spitalul Județean, Diana Ghișoiu a intrat în comă, iar două zile mai târziu, pe 6 ianuarie, a fost declarată moartea cerebrală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Fata în moarte cerebrală de la Sibiu a donat sânge pentru alţii, însă sângele altora nu a salvat-o