Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O fată de 16 ani din Tulcea a fost răpită dintr-un centru de plasament, legată în lanţuri şi obligată să se prostitueze

Dramă cutremurătoare pentru o fată de 16 ani, dintr-un centru de plasament din Tulcea. Fata a fost răpită, legată în lanţuri şi obligată să se prostitueze.

de Redactia Observator

la 09.02.2018 , 15:04

Dramă cutremurătoare pentru o fată de 16 ani din Tulcea. Copila a fost legată în lanţuri şi obligată să se prostitueze! - Hepta

Dramă cutremurătoare pentru o fată de 16 ani, dintr-un centru de plasament din Tulcea. Fata a fost răpită, legată în lanţuri şi obligată să se prostitueze.

Potrivit DIICOT, fata a fost răpită în 26 ianuarie, din zona unui popas de pe raza comunei Horia.

Un bărbat şi o femeie au luat-o şi au dus-o într-un apartament, acolo unde au legat-o cu lanţul de un calorifer şi au obligat-o să se prostitueze.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi inculpaţi au ameninţat-o cu un cuţit, i-au legat mâinile şi picioarele cu scotch şi au dus-o într-un apartament, unde au legat-o cu lanţul de calorifer.

Pe acelaşi subiect

Înainte de a oferi 'clienţilor', cei doi răpitori au aranjat-o pe copilă, i-au vopsit părul, au spălat-o şi i-au cumpărat haine noi.

Printre clienţii găsiţi de proxeneţi s-au numărat şi câţiva cetăţeni vietnamezi.

Fata a reuşit să scape marţi seară, când, profitând de lipsa de atenţia a celui care trebuia să o supravegheze, a ieşit pe geamul de la bucătărie şi a fugit, cerând ajutorul unui taximetrist pentru a chema poliţia.

Adolescenta s-a dus direct la Poliţie şi a povestit drama prin care a trecut. Poliţiştii au anunţat procurorii DIICOT, iar aceştia au deschis o anchetă care a condus la mai multe descinderi.

În urma percheziţiilor, autorităţile confiscat un pistol cu bile marca WALTER, 401 bile folosite ca muniţie pentru pistol, un cuţit, două role de schotch cu diferite lăţimi şi un cleşte tip patent metalic.

Tribunalul Tulcea a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a celor doi răpitori.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » O fată de 16 ani din Tulcea a fost răpită dintr-un centru de plasament, legată în lanţuri şi obligată să se prostitueze