Antena Meniu Search
x

Video Febra dedicaţiilor cerute lăutarilor a încins spiritele la o petrecere din Timiş. Bătaia cu pumnii, picioarele şi o cârjă, surprinsă de camere

O petrecere la bar s-a terminat cu bătaie în stradă într-un sat din Timiş. Mai mulţi bărbaţi s-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, iar unul dintre ei a folosit şi o cârjă să-şi intimideze adversarii. Scandalul a fost surprins de camerele de supraveghere. 

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 10.05.2023, 13:42

Vezi și

În barul din localitate a fost organizată o petrecere privată, iar acolo, 10 persoane s-au adunat să se distreze şi au chemat inclusiv lăutari. La un moment dat, când cheful era în toi, patru persoane au venit neinvitate. După un schimb de replici legate de cine poate să facă dedicaţii lăutarilor şi o palmă, a început conflictul. 

Dacă startul s-a dat în interioriul barului, totul a continuat apoi pe stradă. Prin urmare s-a transformat într-o bătaie generală în care s-au împărţit cu generozitate pumni şi picioare. A fost şi un apel la 112, iar oamenii legii sosiţi la faţa locului au reţinut doi tineri: unu de 21 şi altul de 26 de ani. Trei persoane implicate au avut nevoie de îngrijiri medicale. În acest caz a fost deschis şi un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Febra dedicaţiilor cerute lăutarilor a încins spiritele la o petrecere din Timiş. Bătaia cu pumnii, picioarele şi o cârjă, surprinsă de camere