Antena Meniu Search
x

Femeia care şi-a abandonat nou-născutul într-un magazin din Vâlcea, identificată. Angajaţii au căutat o oră până au găsit băieţelul într-un sac

Poveste incredibilă în Râmnicu-Vâlcea. O femeie a născut în toaleta unui centru comercial din oraş, apoi a băgat bebeluşul într-un sac şi l-a aruncat într-o pubelă aflată în apropierea magazinului.

de Redactia Observator

la 28.04.2023, 12:45

Vezi și

Loredana Sandu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea: Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, A fost identificat într-un sac, în parcare, un copil nou-născut care prezenta semne vitale. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cum a fost găsit bebeluşul

Copilul a fost găsit pentru că o femeie de serviciu a văzut că baia este plină de sânge şi şi-a anunţat şefii care s-au uitat pe camerele de supraveghere. O oră au căutat angajaţii, până când au găsit bebeluşul. 

Copilul, un băieţel care cântăreşte peste 3 kilograme a fost dus la spital şi este în stare bună. Mama a fost şi ea găsită. Are 39 de ani, este dintr-o comună din judeţul Vâlcea şi ar mai avea acasă încă trei copii.

Femeia se află acum la spital, unde primeşte îngrijiri medicale. Poliţiştii, sub coordonarea unui procuror au deschis o anchetă pentru a vedea exact ce s-a întâmplat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeia care şi-a abandonat nou-născutul într-un magazin din Vâlcea, identificată. Angajaţii au căutat o oră până au găsit băieţelul într-un sac