Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sfârşit cumplit pentru o femeie din Constanţa. A plecat la farmacie şi a fost găsită moartă în mare (Foto)

Diana Sîrbu, o femeie din localitatea Castelu, judeţul Constanţa, dispărută de aproape 24 de ore după ce a plecat la o farmacie, a fost găsită moartă în mare.

de Redactia Observator

la 30.01.2018 , 16:37

Diana Sîrbu, o femeie din localitatea Castelu, judeţul Constanţa, dispărută de mai bine de 24 de ore după ce a plecat la o farmacie, a fost găsită moartă în mare.

Femeia în vârstă de 48 de ani, din Castelu, a plecat, ieri, de acasă, în Constanţa, pentru a-şi cumpăra medicamentele prescrise de un medic pe reţetă.

După ore bune, rudele Dianei au început să se îngrijoreze că femeia nu răspundea la telefon şi au sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a reclama dispariţia.

Articolul continuă după reclamă

Fina Dianei a postat pe Facebook un anunţ care a fost distribuit de peste 1.500 de ori.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astăzi, în jurul prânzului, un bărbat care se plimba pe digul din zona Pescărie a observat un cadavru care plutea în mare.

El a sunat imediat la 112, iar la faţa locului au ajuns pompierii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, un echipaj al Ambulanţei, dar şi poliţiştii.

Femeia disparuta din Castelu a fost gasita moarte in mare in Constanta

Pompierii au adus trupul nensufleţit la mal şi aşa au descoperit că este chiar femeia dată dispărută şi căutată cu disperare de rudele din Castelu.

Cadavrul a fost transportat la morgă pentru necropsie, expertiză care va stabili cauza exactă a morţii.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Sfârşit cumplit pentru o femeie din Constanţa. A plecat la farmacie şi a fost găsită moartă în mare (Foto)