Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Cluj, cu hemoragie internă, a fost ţinută în ambulanţă până ce medicul şi asistenta şi-au terminat cafeaua

O femeie din Cluj, mamă a 10 copii, a fost ţinută mai bine de o oră într-o ambulanţă, cu hemoragie internă, în timp ce medicul şi asistenta s-au oprit să bea o cafea.

de Redactia Observator

la 31.05.2018 , 13:04

O femeie din Cluj, cu hemoragie internă, a fost ţinută în ambulanţă până ce medicul şi asistenta şi-au terminat cafeaua O femeie din Cluj, cu hemoragie internă, a fost ţinută în ambulanţă până ce medicul şi asistenta şi-au terminat cafeaua - infocluj.eu

O femeie din Cluj, mamă a 10 copii, a fost ţinută mai bine de o oră într-o ambulanţă, cu hemoragie internă, în timp ce medicul şi asistenta s-au oprit să bea o cafea.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile după ce Ionela, o femeie din comuna Cămăraşu, mamă a 10 copii, a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru că se simţea rău.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Gherla s-a deplasat la domiciliul femeii şi au preluat-o pentru a o transport la spital.

Articolul continuă după reclamă

"De Ionela, mama celor 10 copii din Sâmboleni, v-am mai povestit. Cum duce pe picioare probleme medicale grave de un an jumate. Duminică noaptea i-a fost iar rău, hemoragie puternică, leșinuri etc. La 6 dimineața au sunat la 112, iar ambulanța a ajuns la 8.45. Venită din Gherla, de la 40 de km. Doctorița a urcat-o pe Ionela în ambulanță fără să o consulte sau să îi dea ceva pentru hemoragie. În apropiere de Gherla, i-a spus că mai trebuie să consulte un pacient. Au oprit în fața unei case mari, galbene. Șoferul și doctorița au plecat, fără să ia trusa de prim ajutor, sau alte chestii medicale cu ei. Pe Ionela au lăsat-o în ambulanță cu ușa și geamurile închise. La un moment dat, a deschis geamul pentru că nu mai avea aer. Auzea vocea doctoriței povestind veselă cu alte persoane, despre cum vrea să meargă la Sărmaș, să își cumpere porc. După aproape o oră, la ambulanță a apărut o femeie cu cu un platou de prăjituri, să o servească și pe Ionela. 'Chemați-o pe d-na doctor, că io mor aici. Sun la 112 după altă ambulanță că mi-i rău tare...'. După o vreme d-na doctor s-a sinchisit să părăsească șueta cu prăjitură și cafea. Au ajuns la Spitalul Gherla și a fost internată, cu specificația că miercuri va fi transferată la Cluj", a scris Amedeia N. pe Facebook, potrivit infocluj.eu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » O femeie din Cluj, cu hemoragie internă, a fost ţinută în ambulanţă până ce medicul şi asistenta şi-au terminat cafeaua