Antena Meniu Search
x

Video Femeie de 36 de ani, găsită moartă în casă în Alexandria. Călău i-a fost bărbatul de care voia să se despartă

Descoperire şocantă într-un apartament din Alexandria. O femeie de 36 de ani a fost găsită fără viaţă în casă, chiar de soacra ei, îngrijorată că nora şi fiul său nu răspund la telefon.

de Monica Palade

la 05.03.2024, 14:13

Vezi și

Scandalurile în familie erau ceva obişnuit, aşa că nimeni nu a crezut că ultima ceartă avea să se încheie dramatic pentru femeia, care se mutase din Roșiori de Vede și lucra de câțiva ani la un depozit din Alexandria, unde era contabilă. Vecinii au auzit zgomote puternice din locuinţa celor doi şi apoi s-a aşternut liniştea.

Ucisă de omul cândva iubit

O linişte care a îngrijorat-o pe mama bărbatului, care nu reuşea să dea de el. Aşa că a venit la apartament şi avea să o descopere pe nora ei fără viaţă. Potrivit surselor, femeia ar fi fost strangulată, însă anchetatorii nu au confirmat oficial informaţia.

Imediat după faptă, bărbatul a fugit, lăsând în urmă nu doar pe femeia pe care cândva a iubit-o, dar şi telefonul. A fost prins la câţiva kilometri distanţă, în localitatea Bragadiru. A fost dus la audieri.

Surse judiciare spun că perechea era în divorţ şi se certa deseori pentru bunurile care urmau să şi le împartă. Chiar în noaptea crimei, femeia ar fi vorbit la telefon cu o colegă de serviciu.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Paul Nanian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeie de 36 de ani, găsită moartă în casă în Alexandria. Călău i-a fost bărbatul de care voia să se despartă