Antena Meniu Search
x

Femeie de 36 de ani, lovită mortal pe DN7, în Domboviţa. Într-o depăşire, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens

Accident groaznic pe DN 7, în judeţul Dâmboviţa. O femeie a fost lovită mortal de o maşină, după ce şoferul a pierdut controlul volanului într-o depăşire şi a pătruns pe sensul opus. 

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 17:20

- Shutterstock

O femeie de 36 de ani a fost lovită mortal, joi dimineața, de o mașină pe DN 7, în județul Dâmbovița. Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc joi dimineața în comuna Slobozia Moară.

Şoferul a pierdut controlul volanului în timpul unei depăşiri

Din primele verificări efectuate, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 38 de ani, care s-ar fi aflat în depășirea unui tractor, pe DN 7, din direcția București către Pitești, ar fi evitat impactul cu acesta, moment în care ar fi pierdut controlul autoturismului, ar fi pătruns pe sensul opus și ar fi acroșat un pieton.

În urma accidentului, pietonul, o femeie de 36 de ani, a murit, relatează Mediafax. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeie de 36 de ani, lovită mortal pe DN7, în Domboviţa. Într-o depăşire, şoferul a pierdut controlul volanului şi a ajuns pe contrasens