Antena Meniu Search
x

Femeie de 38 de ani, găsită moartă într-un apartament din Timişoara, înconjurată de pastile. Suferea de depresie

Tragedie în Timişoara. O femeie de 38 de ani a fost găsită moartă în apartamentul său. Mama ei a fost cea care a alertat autorităţile, după ce fiica sa nu i-a răspuns la telefon mai multe zile.

de Redactia Observator

la 19.03.2024, 23:19

Femeie de 38 de ani, găsită moartă într-un apartament din Timişoara, înconjurată de pastile. Suferea de depresie
Femeie de 38 de ani, găsită moartă într-un apartament din Timişoara, înconjurată de pastile. Suferea de depresie - Shutterstock

”La data de 19 martie a.c., în jurul orei 19:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi de către o femeie cu privire la faptul că de mai multe zile nu poate lua legătura cu fiica sa. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat faptul că în apartamentul unui bloc situat pe strada  Enrico Carusso din Timişoara se afla o femeie, în vârstă de 38 de ani, decedată”, a precizat IPJ Timiş.

Trupul femeii nu ar prezenta urme de violenţă fizică.

Potrivit anchetatorilor, trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe pat, într-una dintre camerele locuinţei, iar alături au fost găsite câteva pastile. Aceasta era cunoascută cu probleme psihice, fiind depresivă.

Politiştii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie de 38 de ani, găsită moartă într-un apartament din Timişoara, înconjurată de pastile. Suferea de depresie