Antena Meniu Search
x

Femeie de 41 de ani, reținută după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat, în Bihor. Era beată și ar fi recurs la gest în urma unei discuții aprinse

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost reținută, după ce aceasta ar fi înjunghiat mortal un bărbat. Potivit anchetei, femeia l-ar fi înjunghiat pe bărbatul de 53 de ani în casa ei, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 07:37

Era beată și ar fi recurs la gest în urma unei discuții aprinse
Femeie de 44 de ani, reținută după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat, în Bihor - Shutterstock

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că procurorii au început urmărirea penală a unei femei de 41 de ani pentru comiterea infracţiunii de omor. 

Femeia ar fi consumat băuturi alcoolice și s-ar fi certat cu victima

“În data de 20.03.2023, suspecta BMG, în timp ce se afla la domiciul său din Aleşd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool, a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuţit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii şi pericardului, victima decedând la scurt timp”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie de 41 de ani, reținută după ce ar fi înjunghiat mortal un bărbat, în Bihor. Era beată și ar fi recurs la gest în urma unei discuții aprinse