Antena Meniu Search
x

Femeie de 51 de ani cu dizabilităţi din Albeşti, ţinută de 4 ani doar în bătăi şi agresiuni de propriul tată. Cine a reuşit să o salveze din teroare 

Caz şocant în comuna Albeşti, judeţul Mureş! Timp de mai bine de 4 ani, o femeie în vârstă de 51 de ani, cu handicap, a trăit un adevărat coşmar în propria casă. Aceasta era victima propriului tată. Femeia a fost salvată de bătăi şi agresiuni verbale chiar de fratele său. Acesta a alertat autorităţile şi a dus-o pe femeie la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Pe numele agresorului a fost emis un ordin de restricţie pentru cinci zile.

de Redactia Observator

la 24.08.2023, 12:05

Vezi și

Vecin: Am găsit de multe ori sânge pe perete şi aşa mai departe, am chemat salvarea. 

Calvarul femeii a început în urmă cu mai bine de 4 ani, în 2019, atunci când tatăl a început să o abuzeze atât verbal, cât şi fizic. Actele de violenţă au fost descoperite de fratele victimei, care a observat pe trupul femeii mai multe vânătăi şi urme de sânge. Tot el este cel care a alertat autorităţile.

Fratele victimei: Eu atunci am făcut sesizări, am citat martori, s-a făcut un dosar penal. Crezând că autorităţile vor proteja o persoană cu probleme, respectiv sora mea. 

Nu a fost însă aşa! După mai multe cercetări şi o anchetă socială, femeia cu dizabilităţi a rămas lângă propriul tată, transformat în agresor. 

Pe acelaşi subiect

Fratele victimei: Aflu cu mare mirare că s-a clasat dosarul penal, chiar dacă au existat martori care au declarat, că a fost văzută cum a fost bătută în curte. Inclusiv un vecin a furnizat imaginile de la camera de supraveghere care a bătut spre curte. Nu s-a luat nicio măsură şi nu s-a făcut absolut nimic pentru protejarea ei.

Vecin: Poliţia a fost de foarte multe ori la poartă la ei. Urla la ea mai mult şi când ajungea el acasă tot timpul claxona la poartă să deschidă poarta, ea fugea.....de frică 

Zilele trecute, un nou episod de violenţă a avut loc.

Fratele victimei: Am reuşit cumva să o extrag din mediul ăsta şi să o duc la spital unde i s-au acordat tratamente. 

Nicolae Şovrea, primar Albești: Persoana agresată nu era la domiciliu, ar fi fost luată de fratele ei având urme pe corp s-au deplasat la IML la Târgu Mureş.

Alexandra Luca, purtător de cuvânt ipj Mureș: În baza cercetărilor şi informaţilor obţinute împotriva bărbatului a fost emis un ordin de protecţie provizoriu pentru cinci zile

Poliţiştii au deschis acum un nou dosar penal pentru violenţă în familie, iar cercetările se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Shighişoara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Femeie de 51 de ani cu dizabilităţi din Albeşti, ţinută de 4 ani doar în bătăi şi agresiuni de propriul tată. Cine a reuşit să o salveze din teroare