Antena Meniu Search
x

Galerie foto Femeie de 60 de ani, moartă în maşina răsturnată pe un drum din Gorj. Alte două persoane, rănite în accidentul de groază

O femeie în vârstă de 60 de ani a murit, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat, marți, într-un șanț, pe DN 67 B, pe raza comunei Căpreni, județul Gorj. Alţi doi pasageri au fost răniţi. 

de Redactia Observator

la 02.01.2024, 18:44

Din verificările făcute de polițiști a rezultat că un bărbat de 67 de ani, din Craiova, care conducea un autoturism pe DN 67 B, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț.

Femeia care a murit avea 60 de ani

În urma impactului a rezultat decesul unei femei de 60 de ani, pasageră pe locul din spate, precum și rănirea șoferului și a altei pasagere de 54 de ani, care au fost preluați de ambulanță și transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Șoferul nu a fost testat cu aparatul etilotest, urmând să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Femeie de 60 de ani, moartă în maşina răsturnată pe un drum din Gorj. Alte două persoane, rănite în accidentul de groază