Antena Meniu Search
x

Femeie de 70 de ani, sfâşiată de câini la o fermă din Vaslui. A fost găsită complet dezbrăcată de unul dintre paznici

Descoperire înspăimântătoare a unui paznic de la o fermă piscicolă din Cârja, judeţul Vaslui. O femeie de 70 de ani a fost găsită în această dimineaţă dezbrăcată şi inconştientă, prezentând urme de agresiune.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 21.03.2022, 13:52

Vezi și

O ambulanţă de la Bârlad a fost trimisă de urgenţă la locul incidentului. Femeia a fost preluată în stare gravă, inconştientă, cu hipotermie severă şi mai multe fracturi la nivelul membrelor inferioare. De asemenea, prezenta mai multe plăgi muşcate.

În drum spre spital, femeia a intrat în stop cardiorespirator. Medicul de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, prognosticul referitor la viaţa femeii rămânând rezervat. Ulterior autorităţile au confirmat decesul femeii. Identitatea acesteia și circumstanțele acestei situații sunt încă necunoscute.

Femeia a fost găsită în şoc hipotermic

"Noaptea trecută, 20/21.03.2022, ora 03.32, Politia Murgeni a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, agentul de pază al unei ferme piscicole din localitatea Cârja, orașul Murgeni, județul Vaslui, a găsit o femeie, 93 de ani, din localitatea Cârja, aflată în stare de inconștiență, pe un drum din vecinătatea fermei. Victima prezenta, pe suprafața corpului, răni ce ar fi putut proveni de la mușcături de animale. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Bârlad, pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă a decedat.  În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs decesul persoanei și dispunerea măsurilor legale", au transmis reprezentanţii IPJ Vaslui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeie de 70 de ani, sfâşiată de câini la o fermă din Vaslui. A fost găsită complet dezbrăcată de unul dintre paznici