Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto O bătrână de 83 de ani a fost spulberată mortal de o maşină pe o trecere de pietoni, pe centura ocolitoare a Braşovului

O femeie a fost accidentată mortal, miercuri, pe o trecere pentru pietoni de pe centura ocolitoare a municipiului Braşov. La ora transmiterii acestei ştiri, traficul se desfăşoară alternativ, pe un fir, pentru a se face cercetarea în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 04.09.2024 , 11:02

- Facebook / INFO TRAFIC jud BRAŞOV

Accidentul a avut loc pe varianta ocolitoare 1K, din Braşov.  ”În incident a fost implicat un autoturism, care a surprins şi accidentat o femeie, aflată în traversarea străzii. În urma coliziunii, femeia a suferit leziuni incompatibile cu viaţa, pentru care a fost declarat decesul”, transmit oficialii Poliţiei Braşov.

Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române precizează că femeia traversa strada pe o trecere pentru pietoni.  

Circulaţia este îngreunată

Articolul continuă după reclamă

La locul accidentului se află o echipă de cercetare, formată din poliţişti rutieri şi criminalişti, care desfăşoară cercetări în vederea lămuririi circumstanţelor şi condiţiilor în care s-a produs accidentul. La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia rutieră se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliţiei şi se estimează reluarea traficului în jurul orei 11:00.

Poliţia Rutieră Braşov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudenţă în condus, să adapteze viteza la condiţiile de drum şi să respecte dispoziţiile poliţiştilor rutieri prezenţi în zonă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » O bătrână de 83 de ani a fost spulberată mortal de o maşină pe o trecere de pietoni, pe centura ocolitoare a Braşovului