Antena Meniu Search
x

Femeie de 84 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu. Pompierii, alertaţi de vecini, au găsit în casă şi un bărbat imobilizat la pat

O femeie de 84 de ani a fost găsită moartă și un bărbat de 87 de ani a fost găsit imobilizat la pat, într-un apartament din Sibiu. Pompierii au fost nevoiți să sparga ușa apartamentului, înainte de a face descoperirea macabră. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 07.04.2023, 07:20

Pompierii, alertaţi de vecini, au găsit în casă şi un bărbat imobilizat la pat
Femeie de 84 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu - Shutterstock

”O autospecială de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Rahova din municipiul Sibiu, pentru a debloca uşa unui apartament. Pompierii au pătruns în locuinţă fără a fi înregistrate pagube materiale. În locuinţă a fost găsită şi o persoană de sex feminin, în vârstă de 84 de ani care prezenta rigiditate cadaverică”, a transmis, joi, ISU Sibiu.

Pompierii au fost alertaţi de vecinii

Sursa citată a mai precizat că în apartament a mai fost găsit un bărbat, de 87 de ani, imobilizat la pat, cu diferite afecţiuni medicale.

”Bărbatul a fost evaluat medical de echipajul SMURD şi este transportat la UPU Sibiu pentru investigaţii medicale”, a mai transmis sursa citată.

Pompierii au fost alertaţi de vecinii care nu o mai văzuseră pe femeie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Femeie de 84 de ani, găsită moartă într-un apartament din Sibiu. Pompierii, alertaţi de vecini, au găsit în casă şi un bărbat imobilizat la pat