Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Bistriţa-Năsăud, tâlhărită şi aruncată din maşină de către şoferul care o luase la ocazie

Momente de panică pentru o femeie de 62 de ani, care se urcase la ocazie, în Bistriţa-Năsăud. Aceasta a fost tâlhărită şi abandonată pe şosea chiar de şoferul care o luase în maşină.

de Redactia Observator

la 24.09.2024 , 22:17

Masina de politie din România în misiune Femeie din Bistriţa-Năsăud, tâlhărită şi aruncată din maşină de către şoferul care o luase la ocazie - Shutterstock

Bărbatul şi-a continuat drumul ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Ulterior a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore.

Ce spun poliţiştii

Ieri, 23 septembrie, în jurul amiezii, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Petru Rareş au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că o femeie de 62 de ani din Hălmăsău, care a urcat într-o maşină de ocazie, a fost tâlhărită, după aproximativ 50 de metri. După sesizare, autoturismul a fost căutat de autorități și găsit în municipiul Bistrița.

Articolul continuă după reclamă

Conducătorul a fost imobilizat şi condus la sediul Poliţiei. Noi măsuri preventive se vor lua de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Beclean. Bărbatul de 39 de ani ar fi luat-o la ocazie pe femeia de 62 de ani, iar, după aproximativ 50 de metri, ar fi agresat-o şi i-ar fi sustras din geantă portofelul în care avea documente şi suma de 300 de lei. Ulterior, ar fi împins-o jos din autoturism şi şi-ar fi continuat deplasarea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi podcasturile şi cărţile de dezvoltare personală, în locul unui psiholog?
Observator » Evenimente » Femeie din Bistriţa-Năsăud, tâlhărită şi aruncată din maşină de către şoferul care o luase la ocazie