Antena Meniu Search
x

Femeie din Timişoara, violată de un individ care a urmărit-o şi a intrat peste ea în casă. Victima a încercat să fugă pe casa scării

Incident şocant în Timişoara. O femeie a fost violată de un individ, după ce a urmărit-o pe stradă şi a intrat peste ea în casă.

de Redactia Observator

la 05.07.2023 , 17:04

- Shutterstock

Incident şocant în Timişoara. O femeie a fost violată de un individ, după ce a urmărit-o pe stradă şi a intrat peste ea în casă.

Incidentul şocant a avut loc marţi, în municipiul Timişoara. Potrivit datelor din anchetă, bărbatul ar fi urmărit-o pe femeie până când aceasta a ajuns acasă, moment în care a intrat cu forţa peste ea în locuinţă şi a încercat să o violeze. Victima a încercat să scape şi a fugit urlând pe casa scării, însă individul a prins-o, a imobilizat-o şi a abuzat-o sexual.

„În data de 05.07.2023 procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de un inculpat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol prev. de art. 218 al. 1 Cp cu aplic. art. 77 lit. b teza II Cp și violare de domiciliu prev. de art. 224 al. 1 Cp, ambele cu aplic. art. 38 al. 1 Cp, reținându-se că inculpatul în data de 04.07.2023, după ce în prealabil a pătruns fără drept în imobilul persoanei vătămate de sex feminin situat în mun. Timișoara și a încercat să întrețină cu aceasta raporturi sexuale prin constrângere, întrucât victima a reușit să iasă pe casa scării în vederea asigurării scăpării, inculpatul a imobilizat-o și, prin constrângere fizică și psihică a întreținut un act sexual cu aceasta împotriva voinței sale, supunând-o totodată la tratamente degradante”, transmite biroul de informare publică și relații cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Articolul continuă după reclamă

Atacatorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Cercetările din prezentul dosar sunt efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliției Municipiului Timișoara-Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea și supravegherea procurorului de caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi condiţii la locul de muncă pe timp de caniculă?
Observator » Evenimente » Femeie din Timişoara, violată de un individ care a urmărit-o şi a intrat peste ea în casă. Victima a încercat să fugă pe casa scării