Antena Meniu Search
x

O tânără de 21 de ani din Focşani a leşinat pe stradă şi a fost ocolită de trecători: 'Sunt șocată de indiferența oamenilor'

O tânără de 21 de ani, din Focşani, a leşinat pe stradă, iar zeci de oameni au trecut indiferenţi pe lângă ea.

O tânără de 21 de ani, din Focşani, a leşinat pe stradă, iar zeci de oameni au trecut indiferenţi pe lângă ea.

Totul s-a întâmplat, marţi, la intersecţia străzii Mărăşeşti cu strada Mare a Unirii din Focşani.

Tânăra a leşinat şi s-a prăbuşit pe un trotuar, iar timp de câteva zeci de minute a stat întinsă fără ca nimeni să o ajute.

Zeci de oameni au trecut nepăsători pe lângă ea fără ca măcar să sune la numărul unic de urgenţă 112.

Pe acelaşi subiect

Un bărbat care trecea prin zonă la volanul unei mașini a declarat că mai multe persoane au trecut pe lângă femeia leșinată fără să o bage în seamă. El spune că a oprit mașina și i-a acordat femeii primul ajutor.

Tanara lesinata pe o strada din Focsani a fost ocolita de oameni

În cele din urmă, o femeie a fost cea care s-a oprit şi a sunat la 112. Un echipaj SMURD s-a deplasat la faţa locului şi a preluat-o pe tânără pentru a o transporta la spital, notează monitorulvn.ro.

"Eu am sunat la ambulanță imediat ce a căzut. Adevărat că lumea era indiferentă. Am sunat de 2 ori la ambulanță!! Sunt șocată de indiferența oamenilor ce treceau și o ocoleau pur și simplu. Mă bucur că e bine. Sunt profund afectată... Mie mi se pare normal să acționezi rapid ! Din păcate, azi mi s-a confirmat cât de degradați suntem ca oameni!", a scris Corina pe Facebook.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » O tânără de 21 de ani din Focşani a leşinat pe stradă şi a fost ocolită de trecători: 'Sunt șocată de indiferența oamenilor'