Antena Meniu Search
x

O femeie din Galaţi, ultima victimă a gripei, în România. Numărul victimelor epidemiei a ajuns la 68 de morţi

O femeie din Galaţi, utima victimă a gripei, În România. Numărul victimelor epidemiei a ajuns la 68 de morţi în ţara noastră.

de Redactia Observator

la 02.02.2019, 12:38

Epidemie de gripă în România
O femeie din Galaţi, ultima victimă a gripei, în România. Numărul victimelor epidemiei a ajuns la 68 de morţi - Facebook

O femeie din Galaţi, utima victimă a gripei, În România. Numărul victimelor epidemiei a ajuns la 68 de morţi în ţara noastră.

Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT) a anunțat că o femeie din Galaţi e ultima victimă a epidemiei de gripă.

Femeia în vârstă de 58 de ani, din judeţul Galaţi, a fost confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1) pdm09, avand condiţii medicale preexistente, şi fiind nevaccinată anti-gripal, a decedat sâmbătă, 2 februarie.

Astfel, bilanţul total al victimelor gripei a ajuns la 68 de morţi în România.

Miercuri dimineață, Ministerul Sănătăţii a declarat, oficial, epidemie de gripă în România.  Decizia a fost luată după ce s-au înregistrat 3 săptămâni epidemice consecutiv.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » O femeie din Galaţi, ultima victimă a gripei, în România. Numărul victimelor epidemiei a ajuns la 68 de morţi