Antena Meniu Search
x

Femeie găsită în apă până la piept, într-o fântână adâncă de 25 de metri, în Botoşani. Soţul a chemat pompierii când a auzit strigătele disperate

O femeie în vârstă de 54 de ani a fost salvată de pompierii din Botoşani, după ce a fost scoasă dintr-o fântână adâncă de peste 25 de metri. Femeia a fost găsită în apă până la piept şi în şoc hipotermic.

de Redactia Observator

la 01.12.2021, 15:34

Vezi și

O femeie, în vârstă de 54 ani, a fost salvată de pompierii botoșăneni dintr-o fântână adâncă de peste 25 de metri. S-a întâmplat în această dimineață, în satul Barsanesti, comuna Durnești.

Alarma a fost dată de soțul ei care a auzit strigătele de ajutor. La fața locului au ajuns pompierii din cadrul Gărzilor de Intervenție Trușești și Ștefănești, cu accesorii specifice. Unul dintre pompieri a coborât în fântână și, ajutat de colegi, a reușit să o aducă pe femeie la suprafață.

Aceasta a fost găsită în apă până la piept, fiind în șoc hipotermic. Femeia a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță aflat la fața locului.

Intervenţie dificilă a pompierilor

"Intervenția a fost una dificilă având în vedere adâncimea fântânii, dar și diametrul de cca. 80 cm. 

Poliția va demara  cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs incidentul", spune ISU Botoşani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Femeie găsită în apă până la piept, într-o fântână adâncă de 25 de metri, în Botoşani. Soţul a chemat pompierii când a auzit strigătele disperate