Antena Meniu Search
x

Video Femeie lovită mortal pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. Soțul ei, accidentat și el, a ajuns la spital

Accident teribil, noaptea trecută, în Bistriţa-Năsăud! O femeie de 60 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost spulberată de o maşină. Era alături de soţul ei trăgeau după ei doi bivoli, pe un drum judeţean. Şoferul de 25 de ani nu i-a văzut la timp şi i-a lovit în plin. Şi soţul femeii, dar şi conducătorul auto au ajuns la spital. Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu puternic impact emoţional. 

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 08:23

Vezi și

Accidentul a avut loc pe drumul judeţean care leagă localităţile Poiana Ilvei de Ilva Mică. Cei doi soţi fuseseră prin sat, cu treburi. Aveau cu ei doi bivoli, alături de care s-au întors pe jos, după lăsarea serii, spre casă. Pe drum au fost loviţi de un şofer de 25 de ani care, cel mai probabil, nu i-a văzut. 

Femeia nu a putut fi salvată, soțul ei a ajuns la spital, după accident

Echipajele medicale sosite la faţa locului au găsit femeia de 60 de ani în stop cardio respirator. N-au mai reuşit să o salveze. Soţul ei, de 66 de ani, şi şoferul maşinii au fost duşi la spital. 

În accident a fost rănit şi unul dintre bivoli. Autorităţile sanitar-veterinare au decis că acesta va fi eutanasiat, deoarece rănile nu mai pot fi vinecate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Femeie lovită mortal pe un drum județean din Bistrița-Năsăud. Soțul ei, accidentat și el, a ajuns la spital