Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Străzile s-au golit în Lunca Banului, la apariţia izoletei. O femeie suspectă de coronavirus, luată de acasă cu SMURD-ul (Video)

O femeie de 42 de ani din Lunca Banului, Vaslui, a fost luată de acasă cu izoleta şi transportată la Spitalul judeţean de Boli Infecţioase, cu suspiciune de coronavirus.

de Veronica Micu

la 10.03.2020 , 15:06

O femeie de 42 din Lunca Banului a fost izolată la domiciliu, fiind suspectă de coronavirus Străzile s-au golit în Lunca Banului, la apariţia izoletei. O femeie suspectă de coronavirus, luată de acasă cu SMURD-ul - imagini amator
  • O femeie a fost luată cu izoleta în Lunca Banului, în Vaslui.
  • A fost transportată la Spitalul judeţean de Boli Infecţioase.

O femeie de 42 de ani din Lunca Banului, Vaslui, a fost luată de acasă cu izoleta şi transportată la Spitalul judeţean de Boli Infecţioase, cu suspiciune de coronavirus.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Podul Înalt" Vaslui a intervenit, astăzi, cu o autospecială ATPVM (autospecială transport persoane şi victime multiple) şi patru paramedici pentru transportul unei femei în vârstă de 42 ani, suspecte de coronavirus, din localitatea Lunca Banului.

Femeia se afla în izolare la domiciliu împreună cu soţul şi cei doi copii minori. Soţul femeii a revenit în 4 martie din Republica Coreea de Sud.

Articolul continuă după reclamă
Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Străzile s-au golit în Lunca Banului, la apariţia izoletei. O femeie suspectă de coronavirus, luată de acasă cu SMURD-ul (Video)