Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie găsită moartă, aruncată la groapa de gunoi din Vidra. Cadavrul a fost găsit de angajaţii care sortau deşeurile

Descoperire macabră, astăzi, la groapa de gunoi din comuna Vidra, judeţul Ilfov. Angajaţii care sortau deşeurile au găsit cadavrul unei femei, care prezenta multiple lovituri. 

de Veronica Micu

la 24.02.2020 , 13:06

Cadavrul a fost găsit de angajaţii care sortau deşeurile, la groapa de gunoi din Vidra Femeie găsită moartă, aruncată la groapa de gunoi din Vidra - Observator.tv
  • Femeie moartă, găsită aruncată la groapa de gunoi din Vidra.
  • Cadavrul prezenta multiple lovituri.

Descoperire macabră, astăzi, la groapa de gunoi din comuna Vidra, judeţul Ilfov. Angajaţii care sortau deşeurile au găsit cadavrul unei femei, care prezenta multiple lovituri. 

Trupul neînsufleţit al unei femei a fost găsit, astăzi, aruncat la groapa de gunoi din Vidra, judeţul Ilfov. Descoperirea au făcut-o angajaţii care sortau deşeurile.

Ei au dat alerta în jurul orei 9.02, la faţa locului deplasându-se poliţiştii, un procuror şi un echipaj medical.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii i-au audiat pe angajaţii de la groapa de gunoi, dar şi pe şoferul maşinii cu care cadavrul a fost transportat la groapa de gunoi Vidra.

Cadavrul a fost transportat la morgă, unde medicii legişti vor efectua necropsia şi vor stabili cu exactitate ce a dus la moartea femeii.

Veronica Micu Like

Absolventă a Şcolii Superioare de Jurnalism (SSJ). A început la "Gardianul", ca reporter de investigaţii, apoi s-a alăturat echipei "Jurnalul Naţional", unde a scris mai bine de 11 ani. A urmat site-ul miscareaderezistenta.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Femeie găsită moartă, aruncată la groapa de gunoi din Vidra. Cadavrul a fost găsit de angajaţii care sortau deşeurile