Antena Meniu Search
x

Femeie rănită la Buzău, în accidentul produs după ce un şofer a oprit pentru un selfie cu un avion

Cu atenţia îndreptată spre un avion oprit pe câmp, cinci oameni s-au trezit astăzi prinşi într-un accident rutier în apropiere de Buzău. Doi soţi care tocmai opriseră maşina pentru un selfie cu aparatul de zbor, au fost loviţi din spate de un alt autoturism.

Vezi și

Cu atenţia îndreptată spre un avion oprit pe câmp, cinci oameni s-au trezit astăzi prinşi într-un accident rutier în apropiere de Buzău. Doi soţi care tocmai opriseră maşina pentru un selfie cu aparatul de zbor, au fost loviţi din spate de un alt autoturism. Şoferul vinovat ar fi fost şi el mai atent la avion decât la drum.

Poliţiştii au avut misiunea să stabilească de ce s-a produs accidentul.

De pe o pătură, de sub aripa avionului ulilitar de pe câmp, proprietarul aparatului de zbor avea însă toate explicaţiile. 

Cei doi tineri, soţ şi soţie din Giurgiu, mergeau spre Moldova. Pe şoseaua ocolitoare a oraşului Buzău au văzut avionul pe câmp. Au oprit doar pentru un selfie.

La volan era un bărbat de 66 de ani, pe scaunul din dreapta o femeie, iar pe bancheta din spate un copil. Pasagera a fost rănită în impact şi dusă la spital. Ceilalţi au scăpat nevătămaţi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Femeie rănită la Buzău, în accidentul produs după ce un şofer a oprit pentru un selfie cu un avion