Antena Meniu Search
x

O femeie a fost răpită de pe stradă de fostul soţ, în Satu Mare. A făcut un gest extrem, ca să scape

O femeie a fost răpită de pe stradă de fostul soţ, în Satu Mare. Ca să scape din maşina bărbatului, femeia a făcut un gest extrem.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 07.09.2019, 21:57

Femeie răpită la Satu Mare
O femeie a fost răpită de pe stradă de fostul soţ, în Satu Mare. A făcut un gest extrem, ca să scape - Twitter

O femeie a fost răpită de pe stradă de fostul soţ, în Satu Mare. Ca să scape din maşina bărbatului, femeia a făcut un gest extrem.

O femeie din Satu Mare, în vârstă de aproximativ 40 de ani, a fost luată de pe stradăşi băgată cu forţa într-o maşină, care apoi a demarat în trombă prin oraş. PresaSM scrie că femeia a fost răpită chiar de fostul soţ, cu care se află în proces de divorţ.

Ajunsă pe strada Cardinal Iuliu Hossu din municipiul Satu Mare, femeia a profitat de un moment de neatenție al fostului soț și s-a aruncat din autoturismul aflat în mișcare.

În cădere, ea s-a rănit destul de grav. Apoi a strigat după ajutor,imediat și-au făcut apariția mai mulți locatari din zonă, iar răpitorul a fugit. La fața locului a fost solicitată și intervenția echipajelor de la Inspectoratul Județean Poliție Satu Mare.

Femeia a fost preluată de un echipaj medical de prim-ajutor și transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru investigații medicale suplimentare. Potrivit informațiilor PresaSM, cazul a fost preluat de către ofițerii de la Investigații Criminale.

Cu toate că nu a fost depusă nicio plângere, polițiștii de la investigații criminale au înregistrat o infracțiune de lipsire de libertate. Cazul urmează să ajungă pe masa procurorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » O femeie a fost răpită de pe stradă de fostul soţ, în Satu Mare. A făcut un gest extrem, ca să scape