Antena Meniu Search
x

Curs valutar

O femeie din Vrancea a fost salvată de doi poliţişti după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Putna şi a fost la un pas să se înece!

O femeie a fost salvată de la moarte de doi poliţişti după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Putna şi a fost la un pas să se înece.

de Redactia Observator

la 06.11.2017 , 14:41

O femeie din Vrancea a fost salvată de doi poliţişti după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Putna

O femeie a fost salvată de la moarte de doi poliţişti după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Putna şi a fost la un pas să se înece.

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul prânzului, atunci când polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Garoafa, un autoturism ar fi căzut în râul Putna.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului și, la aproximativ 300 de metri de DN2 E85, au descoperit în albia râului Putna un autoturism răsturnat, în care se afla o femeie, care se refugiase în partea din spate întrucât adâncimea apei era de aproximativ un metru.

Articolul continuă după reclamă

Cei doi polițiști au scos imediat femeia din autoturism. Aceasta nu a suferit vătămări corporale, la fața locului deplasându-se și un echipaj al SMURD.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » O femeie din Vrancea a fost salvată de doi poliţişti după ce s-a răsturnat cu maşina în râul Putna şi a fost la un pas să se înece!