Antena Meniu Search
x

Femeie snopită în bătaie de propriul soţ, după o ceartă la câmp. Bărbatul a atacat-o şi cu furca

Un bărbat de 46 de ani din comuna Păuşeşti-Otăsău a fost reţinut de poliţişti, pe numele său fiind emis şi ordin de protecţie provizoriu după ce şi-ar fi bătut soţia cu furca.

de Redactia Observator

la 07.09.2023, 17:28

Bărbatul a atacat-o şi cu furca - Shutterstock (scop ilustrativ)

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, poliţiştii s-au autosesizat în acest caz ce s-a petrecut în urmă cu patru zile în timp ce cei doi soţi se aflau la muncă pe un câmp.

Bărbatul violent a fost reţinut

"În fapt, la data de 5 septembrie a.c., poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 2 septembrie, în timp ce se afla pe un câmp împreună cu soţia sa, pe fondul unor discuţii contradictorii, bărbatul ar fi agresat-o fizic pe aceasta, lovind-o cu o furcă, provocându-i astfel leziuni fizice care au necesitat îngrijiri medicale. În urma aplicării formularului de evaluarea riscului, poliţiştii au emis faţă de bărbat un ordin de protecţie provizoriu, pentru o perioadă de cinci zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de soţia sa", au transmis reprezentanţii Poliţiei Vâlcea, conform Agerpres.

Bărbatul a fost reţinut miercuri pentru violenţă în familie iar joi va fi prezentat instanţei de judecată pentru dispunerea de măsuri legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Femeie snopită în bătaie de propriul soţ, după o ceartă la câmp. Bărbatul a atacat-o şi cu furca