Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie târâtă după autobuz, la Satu Mare. Șoferul a mers cu femeia prinsă între uși, deși călătorii urlau să oprească

O femeie din Satu Mare a fost târâtă pe șosea de șoferul unui autobuz, care nu s-a asigurat că toți călătorii s-au urcat în mijlocul de transport, a închis ușile și a plecat. Călătorii au început să țipe îngroziți să oprească autobuzul. Femeia era târâtă pe șosea, jumătate afară, jumătate înăuntru.

de Redactia Observator

la 03.07.2018 , 18:49

O femeie din Satu Mare a fost târâtă pe șosea de șoferul unui autobuz, care nu s-a asigurat că toți călătorii s-au urcat în mijlocul de transport, a închis ușile și a plecat.

Potrivit informațiilor furnizate de presa locală, călătorii au început să țipe îngroziți să oprească autobuzul. Femeia era târâtă pe șosea, jumătate afară, jumătate înăuntru.

La vociferările călătorilor șoferul a oprit, și a deschis ușile elberând-o pe femeie. La fața locului a ajuns și un echipaj SMURD care după ce i-a acordat primul ajutor a dus-o pe victimă la spital.

Articolul continuă după reclamă

Femeia a fost dusă la spital pentru investigații medicale mai amănunțite, astfel că anchetatorii așteaptă diagnosticul pus de medici pentru a putea încadra fapta.

Între timp, polițiștii ajunși la fața locului au demarat cercetările pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Femeie târâtă după autobuz, la Satu Mare. Șoferul a mers cu femeia prinsă între uși, deși călătorii urlau să oprească