Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie ucisă de tren la intrarea în gara Buzău, după ce a căzut pe şine (Video)

O femeie a murit pe şine, la intrare în gara Buzău, ucisă de un trec cu călători, după ce s-a împiedicat încercând să traverseze liniile de cale ferată. Observând că vine trenul şi dându-şi seama că nu mai are timp să traverseze, femeia a vrut să se întoarcă, dar s-a împiedicat şi a căzut.

de Cristian Ionescu

la 18.06.2019 , 14:12

O femeie a murit pe şine, la intrare în gara Buzău, ucisă de un trec cu călători, după ce s-a împiedicat încercând să traverseze liniile de cale ferată.

Observând că vine trenul şi dându-şi seama că nu mai are timp să traverseze, femeia a vrut să se întoarcă, dar s-a împiedicat şi a căzut, fiind ucisă de garnitura de tren sub ochii îngroziţi ai oamenilor.

Femeie ucisă de tren la intrarea în gara Buzău, după ce a căzut pe şine

Femeie ucisă de tren la intrarea în gara Buzău, după ce a căzut pe şine (Video)
Vezi și

Trenul 15072 Galați București Nord a lovit mortal la intrarea în staţia Buzău o femeie care încerca să traverseze liniile de cale ferată, însă s-a răzgândit şi a vrut să se întoarcă.

Femeia s-a dezechilibrat şi a căzut pe şine, lucru care i-a fost fatal, trenul trecând peste femeie. Victima este o femeie de 60 de ani din municipiul Buzău, iar poliţiştii exclud ideea unei sinucideri.  

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Femeie ucisă de tren la intrarea în gara Buzău, după ce a căzut pe şine (Video)