Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Femeie din Vaslui la spital, după ce a vrut să calce pe cap un şarpe şi să-l omoare. Reptila s-a ferit şi a muşcat-o fulgerător

O femeie din Vaslui a fost muscată de sarpe si a solicitat ambulanta, fiind adusă de urgenţă la spitalul din Bârlad. Medicii i-au administrat tratament de specialitate si i-au pus mai multe perfuzii.

de Redactia Observator

la 25.09.2018 , 00:01

O femeie din Vaslui a fost muscată de sarpe si a solicitat ambulanta, fiind adusă de urgenţă la spitalul din Bârlad.

Medicii i-au administrat tratament de specialitate si i-au pus mai multe perfuzii.

Însă, când cadrele medicale s-au dus pentru a o transporta la investigatii, conform protocoalelor medicale în vigoare, pacienta dispăruse. Ar fi lăsat vorbă în salon că are treaba acasă.

Articolul continuă după reclamă

După analize, medicii au descoperit că femeia a fost muscatã de un sarpe de casã, neveninos, de gambã, iar incidentul a fost anuntat la 112 de fiul femeii, care a declarat cã a omorât chiar el sarpele.

Se pare că femeia a vrut sã omoare sarpele, care era prin curtea casei, dar nu l-a putut nimeri pentru cã a vrut sã-l calce pe cap. Reptila s-a ferit şi a muşcat-o pe femeie de gamba piciorului.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Femeie din Vaslui la spital, după ce a vrut să calce pe cap un şarpe şi să-l omoare. Reptila s-a ferit şi a muşcat-o fulgerător