Antena Meniu Search
x

Video "Ferească Dumnezeu! Au murit amândoi pe loc". Doi soţi şi-au găsit sfârşitul pe Drumul Morţii, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un autocar

Accident grav, ieri după-amiază, pe DN2, supranumit şi "Drumul Morții". Două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite, după ce o maşină s-a izbit frontal cu un autocar. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoţional!

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 11.01.2023, 07:51

Vezi și

Martor: Ferească Dumnezeu! Maşina e făcută ţăndări.

În autobuz se aflau 16 persoane, care mergeau din Rădăuţi către Bucureşti. Cursa s-a oprit însă la intrare în localitatea Moviliţa, când autobuzul s-a ciocnit frontal cu o maşină în care se aflau două persoane, soţ şi soţie. 

Au murit pe loc

Andre Rotaru, reporter: Ca să înţelegem cât de violent a fost impactul este suficient să ne uităm la epava autocarului. Partea din faţă a fost pur şi simplu distrusă. După accident,  autocarul a derapat câteva zeci de metri iar apoi s-a oprit pe marginea drumului 

Pe acelaşi subiect

Georgeta Popescu, purtător cuvânt ISU Ialomiţa: La faţa locului am intervenit cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD.

Şoferul maşinii şi soţia sa nu au avut nicio şansă să scape cu viaţă. Trupurile lor au rămas prinse între bucăţile îndoite ale caroseriei maşinii.

Martor: A intrat frontal în ăsta. Au murit amândoi pe loc.

Şi trei călători din autobuz au fost răniţi.

Georgeta Popescu - purtător cuvânt ISU Ialomiţa: O persoană a fost transportată la spitalul Municipal Urziceni, iar celelalte două au refuzat transportul la spital.

State - subcomisar Infotrafic: Circulaţia rutieră a fost blocată total pe ambele sensuri de mers. Ulterior a fost restricţionată doar pe un sens şi s-a circulat pe un singur fir, alternativ.

DN2 este parte a drumului European E85, considerată cea mai periculoasă şosea din ţară. Zeci de oameni mor în fiecare an, în accidente rutiere, pe acest drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » "Ferească Dumnezeu! Au murit amândoi pe loc". Doi soţi şi-au găsit sfârşitul pe Drumul Morţii, după ce maşina în care se aflau s-a izbit frontal de un autocar