Antena Meniu Search
x

Sicrie împrăștiate pe DN 13, în Brașov, după impactul violent între un autoturism și o autoutilitară. Greșeala făcută de unul dintre şoferi

Incident macabru pe DN 13, în Brașov. Mai multe coșciuge goale au ajuns pe carosabil, după ce un autoturism și o autoutilitară s-au izbit violent. Ambii şoferi au fost testaţi, dar niciunul dintre ei nu consumase alcool. Din fericire, nu au fost înregistrate victime. 

de Redactia Observator

la 10.01.2023, 22:52

În jurul orei 17.00, pe DN13, în zona Pădurea Bogății, a avut loc impactul violent între un autoturism și o autoutilitară. Autoutilitara s-a răsturnat pe partea carosabilă, rezultând doar pagube materiale. 

Din imagini se pot observa cum mai multe coşciuge s-au împrăştiat pe carosabil. Se pare că unul dintre conducătorii auto nu a adaptat viteza și s-a răsturnat într-o curbă.

Ambii şoferi au fost testaţi pentru alcool, dar rezultatul a fost 0. Traficul se desfășoară acum în condiții normale, dar pentru o bună perioadă de timp şoferii au circulat cu dificultate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Sicrie împrăștiate pe DN 13, în Brașov, după impactul violent între un autoturism și o autoutilitară. Greșeala făcută de unul dintre şoferi