Festivalul Berii Artizanale din Cluj. Pot fi degustate peste 100 de sortimente

De Redactia Observator.
Publicat: 14.07.2019, 12:29.
Actualizat: 14.07.2019, 12:30

Berea este vedetă în acest sfârşit de săptămână, Şi nu orice fel de bere, ci artizanală, preparată acasă de berari dedicaţi şi pasionaţi, după reţete tradiţionale şi cât mai inedite. Peste 100 de sortimente pot fi degustate la festivalul de la Cluj, devenit deja tradiţie.

Berea este vedetă în acest sfârşit de săptămână, Şi nu orice fel de bere, ci artizanală, preparată acasă de berari dedicaţi şi pasionaţi, după reţete tradiţionale şi cât mai inedite. Peste 100 de sortimente pot fi degustate la festivalul de la Cluj, devenit deja tradiţie. Iar pofticioşii au fost mulţi. Fiecare a vrut să încerce câte puţin chiar şi din cele mai "bizare" sortimente.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.