Antena Meniu Search
x

Festival culinar cu preparate turcești, în Constanța

Bucate alese din bucătăria turcească au fost vedete într-un festival din Constanţa. De la vinete umplute sau musaca şi până la celebrele dulciuri - baclavale sau cataif - gurmanzii au venit să încerce cât puţin din toate preparatele orientale.

Vezi și

Bucate alese din bucătăria turcească au fost vedete într-un festival din Constanţa. De la vinete umplute sau musaca şi până la celebrele dulciuri - baclavale sau cataif - gurmanzii au venit să încerce cât puţin din toate preparatele orientale. Evenimentul a adunat laolaltă gospodine din toată ţara, iar cei care au trecut pragul festivalului au avut parte de un adevarat festin culinar.

Cu masă plină de bucate alese. Aşa au fost aşteptaţi pofticioşii care au venit la Festivalul de Artă Culinară Turcească. Cea mai mare înghesuială a fost la preparatele dulci.

Festivalul a adunat cele mai iscusite gospodine din zona Dobrogei, care au muncit zi şi noapte şi au respectat cu sfinţenie reţetele moştenite din generaţie în generaţie. Asta pentru că, la final, preparatele lor au fost jurizate.

Bucătăria turcească este urmaşa tradiţiilor culinare otomane. Reţetele de kebab sunt cunoscute în toată lumea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Festival culinar cu preparate turcești, în Constanța