Antena Meniu Search
x

Video Festival în lanul de lavandă, la Mădăraș. Turiştii au luat cu asalt câmpul parfumat, pentru o şedinţă foto de succes

În weekend s-a dat startul festivalului de lavandă din judeţul Mureş, la Mădăraş! Sute de turişti au mers pe câmpul de lavandă, pentru o şedinţă foto de succes. Cei care n-au dorit să facă poze, s-au putut plimba cu trăsura ori au stat la picnic în lanul parfumat. Dacă vreţi să ajungeţi acolo, aveţi destul timp: festivalul se va întinde pe o perioadă de 3 săptămâni.

de Sorin Tanţoş

la 29.06.2021, 08:54

Vezi și

În localitatea Mădăraş, din judeţul Mureş, se află unul dintre cele mai mari câmpuri de lavandă din ţară, cu o suprafaţă de 5 hectare. Festivalul este vânat în special de pasionaţii de fotografie.

Proprietarii plantaţiei au pus la dispoziţia turiştilor şi mai multe decoruri, iar cei dornici să plece de aici cu poze ce tind spre perfecţiune... au ales să vină cu fotografi profesionişti.

Festivalul lavandei, până pe 18 iulie

În afară de fotografie, oamenii sosiţi la Mădăraş se pot bucura de plimbări cu caleaşca, mâncare tradiţională, dar şi de produse pe bază de lavandă. În cadrul festivalului, turiştii se pot caza la rulotele aflate în câmpul de lavandă sau chiar să campeze cu corturile personale în zonă. În plus, ei pot opta seara pentru un zbor cu balonul cu aer cald pe deasupra lanului.

Ovidiu Roșca organizator festival: Suntem la a patra ediţie, într-adevăr anul acesta ne-am luptat ca să fim diferiţi. Ştim că foarte mulţi cultivatori de lavandă s-au gândit să-şi facă festival şi ne bucurăm pentru asta. Încercăm să ţinem pe tărâmul lavandei ştacheta sus.

Festivalul se ţine zilnic între orele 10 şi 20, până pe 18 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Festival în lanul de lavandă, la Mădăraș. Turiştii au luat cu asalt câmpul parfumat, pentru o şedinţă foto de succes