București, o mare scenă în a doua seară a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă

De Redactia Observator.
Publicat: 14.07.2019, 12:28.
Actualizat: 14.07.2019, 12:28

A fost feerie, aseară, în Capitală. Strada s-a transformat în scenă, iar felinarele, în reflectoare pentru 200 sute de artişti veniţi din toată lumea. A doua seară a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă a început direct cu punctul culminant. 

A fost feerie, aseară, în Capitală. Strada s-a transformat în scenă, iar felinarele, în reflectoare pentru 200 sute de artişti veniţi din toată lumea. A doua seară a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă a început direct cu punctul culminant. Cinci tineri din Franţa au făcut acrobaţii la înălţime, pe acoperişurile clădirilor. Apoi, bucureştenii s-au bucurat de muzică, dans, acrobaţii şi costume fascinante.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.