Zeci de drone s-au ridicat deasupra Aerodromului, la festivalul din Târgu Mureş

De Redactia Observator.
Publicat: 21.07.2019, 14:16.
Actualizat: 21.07.2019, 15:11

Pentru cei pasionaţi, un festival al dronelor se desfăşoară în Târgu Mureş. O pasiune deloc ieftină, după cum chiar ei recunosc. Astfel de "jucării pentru oameni mari" ajung să coste până la zece mii de euro.

Pentru cei pasionaţi, un festival al dronelor se desfăşoară în Târgu Mureş. O pasiune deloc ieftină, după cum chiar ei recunosc. Astfel de "jucării pentru oameni mari" ajung să coste până la zece mii de euro.

Rapide, de diferite dimensiuni şi cu diverse funcţii, zeci de drone s-au ridicat deasupra Aerodromului din Târgu Mureş.

E o pasiune care dă dependenţă. Aşa arată viitorul. deloc îndepărtat, pentru iubitorii aparatelor de zbor radiocomandate. 30 dintre ei, veniţi din toate colţurile ţării, şi-au dat întâlnire la Festivalul Dronelor.

Printre participanţi au fost şi salvamontişti, deoarece pentru ei astfel de dispozitive au devenit vitale.

Peste 50 de aeromodele, elicoptere şi drone au împânzit, ieri după-amiază, cerul. Preţurile lor variază de la 600 de lei şi poate ajunge până la 10.000 de euro.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.